Cautare

291 de rezultate pentru "concertul dalaras" (6.65 secunde)
Problemele cu vocea care ne-au determinat sa amanam concertul de la Brașov din 19 iulie au revenit mai puternic dupa alte trei concerte astfel ca in momentul de fata medicii mi-au interzis sa cant pentru a nu agrava situatia si mi-au recomandat repaos vocal total.
Concertul "AL BANO featuring a very special guest - ROMINA POWER" va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 5 Noiembrie 2014 si este organizat de Project Events.aa https://www.youtube.com/watch?v=bLFH8bHTpx4&feature=youtu.be www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro
Concertul se anunta cu adevarat special, mai ales ca cei de la GOD vor sarbatori 20 de ani de existenta la Bucuresti!
Startul a fost dat de concertul de jumatate de ora al Corului C.N.I.H., un inceput muzical ca un imbold la sarbatoare", scrie Bianca Ionescu, eleva in clasa a XI-a A, la Liceul "Iulia Hasdeu".
Este cel mai frumos obicei romanesc crestinesc” ii indeamna de fiecare data Stefan Hrusca pe cei ce vin la concertele sale… Atat biletele pentru concertul din Bucuresti cat si pentru cele din tara se gasesc in toata reteaua BILETOO, in Bucuresti la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.
Concertul solo Mircea Tiberian se anunta a fi o reiterare actualizata a muzicii acestui album, un moment inspirat de instant composing si maiestrie improvizatorica.
Proconsul, Hara si Mihai Margineanu, vor sustine concertul "Artisti mari pentru suflete mari". Spectacolul a fost creat special pentru sprijinirea Asociatiei Umanitare Marta Maria, organizatie care se adreseaza copiilor cu nevoi speciale, cu accent pe cei care sufera de paralizie cerebrala.
Diana Matei i-a daruit Adelei Antoniu, fondatoarea organizatiei, un tort creat special de cofetaria Claus pentru concertul caritabil. Foarte emotionata, aceasta le-a multumit artistilor si a transmis tuturor mesajul asociatiei:
Artistul Toto Cutugno a sustinut aseara o conferinta de presa la Sala Opera a Hotelului Intercontinental, prin care a anuntat concertul sau de pe 27 februarie de la Sala Palatului din Bucuresti, organizat de Project Events.
Biletele pentru concertul din data de 29 iunie, vor fi puse in vanzare incepand de miercuri, 11 februarie 2015, prin EVENTIM in reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas si online prin www.eventim.ro.
Prilej cu care artistul a tinut sa precizeze ca are si el un fiu, Niko, de 25 de ani, de care este tare mandru (acesta a fost alaturi de tatal sau pe scena, la concertul pe care Toto l-a tinut la Bucuresti in 2013).
Concertul va fi transmis live pe ZU TV, Radio ZU si pe pagina de Facebook Radio ZU. Lista completa a artistilor si trupelor care vor urca pe scena:
Concertul este organizat de echipa Creart, care va invita sambata, 30 mai, dupa ora 19, la Teatrelli (Piata Lahovari nr.
A doua si a treia zi din Festivalul Opera Copiilor au oferit publicului un program variat de manifestari in aer liber, ce a inclus Taramul Povestilor, Cutia Muzicala si Concertul de la Tarm” (in Parcul Herastrau), Treasure Hunt si Basme si snoave romanesti (la Muzeul Satului).
Concertul Vita de Vie va fi, avand in vedere nevoile mari de energie electrica, sustinut de energia produsa de un generator.
58, o creatie emblematica pentru repertoriul orchestral ceaikovskian, a fost realizata live de Orchestra Nationala Radio si dirijorul Tiberiu Soare, in concertul desfasurat la Radio Romania anul trecut, pe 17 octombrie, in Studioul de concerte Mihail Jora.
1 de George Enescu - Concertul pentru vioara si orchestra in Re minor op. 47 de Jan Sibelius si compozitia Carmina Burana, de Carl Orff, in interpretarea Orchestrei Romane de Tineret sub bagheta dirijorului Kristjan Jarvi.
Mai sunt doar cateva zile pana la concertul pe care legendarul jazzman JOHN ABERCROMBIE il va sustine la Sala Radio, din Bucuresti.
De la afise cu binecunoscutul film Veronica din 1972, la Concertul-spectacol de muzica usoara Lasa-mi, toamna, pomii verzi din 1981, pana la cele mai recente aparitii ale artistei, cum ar fi afisul Medalionului Margareta Paslaru cu prilejul implinirii a 50 de ani de la debut, organizat in Aula Palatului Cantacuzino la data de 22 septembrie 2008.
Concertul va avea loc pe 21 iunie, in Piata Constitutiei din Bucuresti, fiind un eveniment Emagic Classics, platforma care a mai gazduit in trecut show-urile unor artisti internationali celebri precum Bob Dylan sau Sting.
google-analytics.com